Zatvori
Poslovni Puls
28/02/2014

Boeing izradio najsigurniji Android smartphone na tržištu

Američka aeronautička tvrtka Boeing razvila je multifunkcionalni telefon, namijenjen prvenstveno klijentima koji rade u sektorima obrane i unutarnje sigurnosti, nazvan Boeing Black, piše ovaj tjedan tvrtka na svojoj internet stranici...

Tvrtka koja uobičajeno gradi avione, predala je početkom tjedna dokumente američkom regulatoru za telekomunikacije (FCC) za telefon koji funkcionira pod Googleovim m0bilnim OS-om Androidom.

Pri izradi multifunkcionalnog telefona Boeing Black imala se na umu sigurnost i modularnost koji su potrebni našim klijentima za korištenje multifunkcionalnih telefona u nizu misija i konfiguracija, dodaje tvrtka ne navodeći je li aparat već dostupan na tržištu.

Telefon će biti "prvenstveno" namijenjen vladinim agencijama u sektoru obrane i unutarnje sigurnosti i njihovim kooperantima, ističe Boeing u dokumentima FCC-u, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram