Zatvori
Poslovni Puls
06/03/2014

Samoubojstvo šefice popularne bitcoin platforme "First Meta"?

Autumn Radke, koja je bila direktorica „First Meta“ bitcoin platforme pronađena je mrtva prošlog tjedna u Singapuru, gdje je živjela u posljednje vrijeme...

Radtke (28) pronađena je mrtva 26. veljače, nakon što je policija primila poziv iz stambene zgrade u kojoj je živjela. Policija očekuje toksikološke nalaze, koji bi trebali utvrditi da li se radi o samoubojstvu.

"Tim tvrtke First Meta šokiran je i ožalošćeno tragičnim gubitkom naše prijateljice i direktorice Autumn Radtke. Izražavamo našu najdublju sućut njenoj obitelji, prijateljima i voljenima. Autumn je bila inspiracija svima nama te će nam nedostajati", stoji u priopćenju njene tvrtke.

Tragičan događaj uslijedio je nakon burnog tjedna za virtualne valute. Naime, prošlog je mjeseca Mt.Gox, jedna od najvećih platformi za razmjenu bitcoina završila u stečaju a njeni dugovi iznose oko 63 milijuna dolara.

Nakon toga došlo je do oštrog pada vrijednosti bitcoina, koji je krajem prošle godine vrijedio i preko 1200 dolara, prenosi Index.hr.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram