Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2014

Institut za menadžment poziva zainteresirane na proljetni upisni rok

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja...

Stručna usavršavanja specijalizirani su programi obrazovanja unutar struke gdje polaznici usavršavaju poslovne vještine i stječu nova zanimanja.

Predavači su kvalificirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u praksi koji s polaznicima prolaze konkretne poslovne slučajeve nudeći im praktična i primjenjiva znanja čime ih pripremaju za sve realne poslovne izazove. Sama predavanja temelje se na interaktivnom principu i neposrednoj primjenjivosti stečenog znanja.

Nastava se odvija u popodnevnim i večernjim satima. Termine možete vidjeti OVDJE

Po uspješno završenom programu polaznici dobivaju diplomu i upis zvanja u radnu knjižicu.

U sklopu Instituta za menadžment djeluje i Katedra za strane jezike.

U ponudi su tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika, a prema potrebi organiziraju se i tečajevi francuskog, portugalskog i drugih stranih jezika. Nastava se održava u grupama, mini grupama ili na individualnoj bazi. Osim uobičajenih tečajeva općeg jezika, polaznicima na raspolaganju stoje i poslovni i konverzacijski tečajevi te kraći, intenzivni moduli prezentacijskih i komunikacijskih vještina, poslovne korespondencije, intervjua za posao, pisanja životopisa i sl..

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 01/7899-701 ili mailom na: info@izm.hr www.izm.hr

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram