Zatvori
Poslovni Puls
01/04/2014

Hrvatski startup besplatnewebstranice.com/mojdokument/beta/ najavio medijsku revoluciju

U posljednje vrijeme sve češće pišemo o ambicioznim hrvatskim startup tvrtkama koje s revolucionarnim konceptima žele osvojiti ne samo hrvatsko već i svjetsko tržište...

Jedna od takvih tvrtki je besplatnewebstranice.com/mojdokument/beta/ j.d.o.o. koja još uvijek ne želi javno prezentirati svoju medijsku platformu koja će, tvrde oni, promijeniti način na koji konzumiramo vijesti.

"Zamislite da više ne morate slušati radio ili čitati novine kako biste doznali sve novosti iz politike, gospodarstva ili sporta. Naš servis će na jednom mjestu ponuditi sav relevantniji medijski sadržaj", rekao je 79-godišnji  Ivan Markotić, voditelj razvoja ovog medijskog projekta.

Markotić tvrdi kako će neki sadržaji biti upotpunjeni i crno bijelim fotografijama visoke rezolucije od 100x15o piksela.

On tvrdi kako ćemo nakon javnog predstavljanja koje je najavio za kraj ove godine uvidjeti da je riječ o revolucionarnom medijskom servisu.

Upitan da li je njegov projekt zapravo news portal Markotić nam je u kratkom telefonskom razgovoru prepunom psovki rekao kako "Vi nemate pojma o čemu pričate. Cijeli život čitam novine, slušam radio i gledam TV i nikada nisam vidio nešto ovakvo", rekao nam je vidno iznervirani Markotić.

Nakon našeg inzistiranja Markotić nam je rekao kako mu je projekt u ruke došao posredovanjem nigerijskog generala Sanni Abacha koji mu je projekt prodao za samo 1.000 dolara.

"Pet mojih mirovina za ovaj revolucionarni proizvod nije ništa", oduševljen je Markotić.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram