Zatvori
Poslovni Puls
03/04/2014

Tvrtka Slobodne Dalmacije pokreće predstečajnu nagodbu

Slobodna Dalmacija Print d.o.o. podnijela je krajem ožujka ove godine prijedlog o pokretanju postupka predstečajne nagodbe, objavila je danas Financijska agencija (Fina) na svojim internetskim stranicama...

U prijedlogu za pokretanje tog postupka navodi se da je krajem veljače ta splitska tvrtka imala 7,7 milijuna kuna duga, te da je zapošljavala 58 radnika.

Nagodbeno vijeće Fine pozvalo je Slobodnu Dalmaciju Print da nadopuni dokumentaciju za postupak predstečajne nagodbe, među ostalim da podnese izvješće o financijskom stanju i poslovanju, plan operativnog i financijskog restrukturiranja, opis pregovora s vjerovnicima i ovjerene sporazume o prihvaćanju plana financijskog restrukturiranja s vjerovnicima čije tražbine čine natpolovičnu većinu ukupnog iznosa tražbina.

Slobodna Dalmacija Print tiskarska je tvrtka u kojoj medijska tvrtka Slobodna Dalmacija d.d. ima 46 posto udjela, a poduzetnik Stipe Mađor 54 posto.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram