Zatvori
Poslovni Puls
05/04/2014

OMGcommerce ponovno okuplja vodeće e-commerce "igrače"

Prošle je godine konferencija OMGcommerce u potpunosti opravdala svoj naziv (skraćenicu od Oh-My-God what an awesome web commerce conference), a ove godine planira ponoviti taj uspjeh 25.04. u Kraševom Auditoriumu u Zagrebu...

Na ovoj najvećoj ecommerce konferenciji u regiji, u organizaciji Netokracije, okupit će više od tristo sudionika i dvadesetak predavača iz različitih područja ecommercea, prodaje i online poslovanja.

OMGcommerce konferencija će, i ove godine, povezati stručnjake za Internetsku trgovinu s onima koji žele poboljšati ecommerce startegiju svog brenda. Među njima će se naći predstavnici najutjecajnijih brendova iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, te niz uglednih predavača s višegodišnjim iskustvom na domaćim, ali i stranim tržištima. Prvi govornici su već najavljeni, a radi se o impresivnoj listi stručnjaka i pregršt zanimljivih tema.

Google će na konferenciji podijeliti svoja saznanja o trendovima u internetskoj trgovini, Joann Johnstone iz tvrtke Zee&Co govorit će o prodaji mode i luksuznih predmeta preko interneta, Tomislav Bilić iz osječkog Inchooa obratit će se s pozicije vodeće regionalne agencije za razvoj ecommercea, a predstavnik Rocket Interneta dotaknut će se najvećeg ecommerce inkubatoru na svijetu, koji se nalazi upravo u našoj regiji.

Uz ove predavače, pozornicu će zauzeti Slobodan Marković, jedan od najvećih srpskih stručnjaka za ecommerce, a zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula te predstavnik Ministarstva gospodarstva govorit će o ulozi države u razvoju internetske trgovine. O

Internet trgovini u praksi govoriti će i Nađa Jokanović iz Wannabe magazina, Maja Bujas iz Crnog Jajeta, Loyalsterov Rade Joksimović te Peđa Pušelja Blogowski, osnivač WTFJeansa.

Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine u Hrvatskoj, u skladu sa svjetskim trendovima, a glavna tema biti će kako iskoristiti pun potencijal ecommercea, uključujući i kako optimizirati web dućane, prodavati luksuzne predmete preko interneta ili stvoriti regionalnu i globalnu potrebu za svojim proizvodima, navodi s u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram