Zatvori
Poslovni Puls
07/04/2014

U Osijeku održano lokalno izdanje projekta Software StartUp Academy

U petak, 4. travnja 2014. u Old Bridge Pubu u osječkoj Tvrđi održano je zatvaranje osječkog izdanja projekta Software StartUp Academy...

Na zatvaranju su sudjelovali predstavnici organizatora, organizacijskih partnera te pokrovitelja, a glavni je dio programa bio osiguran za timove koji su imali prilike još jednom predstaviti rad na svojim softverskim rješenjima.

Prisutnima su se obratili Nandino Lončar, tajnik udruge Osijek Software City, Ivan Marković, Microsoft Student Partner, Josip Mesarić, prodekan za znanost Ekonomskog fakulteta u Osijeku te Dragan Vulin, zamjenik župana Osječko-baranjske županije. Svi su izrazili zadovoljstvo načinom provedbe i rezultatima ostvarenim ovogodišnjim izdanjem projekta te su iskazali želju za nastavkom uspješne suradnje i sljedeće godine.

Najboljim su timovima (Velos, Guest Request i Cookie) dodijeljene i nagrade u iznosu od sedam, pet i tri tisuće kuna koje će im biti dodatni poticaj u razvoju vlastitih projekata, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram