Zatvori
Poslovni Puls
10/04/2014

Hrvatska turistička zajednica traži novog direktora

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je danas natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a na koji se zainteresirani mogu javiti u idućih 30 dana...

Među osnovnim uvjetima koje kandidati moraju ispuniti za to radno mjesto su da ima završen preddiplomski i diplomski studij, da ima najmanje pet godina iskustva na rukovodećim poslovima te da aktivno zna jedan i poznaje bar još jedan svjetski jezik.

Kandidati moraju priložiti i prijedlog svog programa rada turističke zajednice za jednu godinu, u kojem je potrebno, kako se navodi u natječaju, obraditi teme koje se odnose na razvoj ponude i upravljanje destinacijom, strateško planiranje i marketing, s naglaskom na marketinšku strategiju hrvatskog turizma.

Uz to, u prijedlogu programa potrebno je obraditi i temu reorganizacije i aktivnosti mreže predstavništva HTZ-a u inozemstvu.

Od ostalih uvjeta u natječaju se navodi da kandidati moraju imati položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, a ako nema da ga položi u godinu dana ili da ima odgovarajuću stručnu spremu i najmanje 10 godina radnog staža na poslovima u turizmu, kao i da mu nije pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma.

Trebaju priložiti i bar jednu preporuku prijašnjih poslodavaca koja uz ostalo mora sadržavati podatke o sposobnostima i vještinama kandidata, od komunikacijskih do organizacijskih i sposobnosti timskog rada te marketinškog pristupa poslu, pregovaranja, argumentiranja i druge.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram