Zatvori
Poslovni Puls
10/04/2014

Popularni Q&A servis Quora vrijedi 900 milijuna dolara

POVEZANE OBJAVE:

Popularni američki internetski servis za postavljanje pitanja utjecajnim i stručnim osobama, ali i celebrityjima i političarima - osigurao je novu investiciju...

Servis kojem su prognozirali brzu "smrt" osigurao je novu investiciju tešku 90 milijuna dolara koja je servis navodno vrednovala na ukupno 900 milijuna dolara! Tvrtka koju je osnovao Facebookov bivši direktor tehnologije Adam D'Angelo najavila je kako će novi kapital iskoristiti kao "osiguranje" u slučaju "financijske krize ili nekog drugog nepredviđenog događaja".

"Želimo stvoriti proizvod koji će trajati vječno", rekao je D'Angelo.

Iako je Quora sve utjecajnija u svom pokušaju da postane Wikipedija za novu generaciju korisnika - tvrtka još uvijek nema prihode, a u SAD-u ima navodno tek nešto više od 2 milijuna korisnika.

Za neke Quora je budućnost, a za druge samo još jedan dokaz da se američke internetske kompanije nalaze u novom "balonu" koji je pred pucanjem.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram