Zatvori
Poslovni Puls
30/04/2014

ZIP predakceleratorski program: Startupima i do 15 tisuća eura!

Zagrebački inkubator poduzetništva organizira edukativne programe za poduzetnike – osnivače inovativnih high tech firmi...

Nakon dvije godine rada u kojem je ZIP Startup program završilo 30-tak timova u 4 generacije, ZIP predstavlja novu 'aplikaciju' – ZIP predakceleracijski program. Osnovna novina i značajka navedenog
programa su seed investicije do 15.000 EUR u kvalitetne startupove.

Cilj programa je omogućiti startup-ovima brži i uspješniji izlazak na tržište. Zagrebački inkubator poduzetništva pruža podršku starupovima putem dva programa. Fokus inkubatorskog programa je na edukaciji mladih poduzetnika/osnivača i postavljanju uspješnog poslovnog modela, a fokus predakceleracijskog programa je ubrzanje razvoja startup-a.

Predakceleracijski program će biti financiran crowdinvesting kampanjom koja će biti pokrenuta putem Seedrsa. U ZIP predakceleratorski program se mogu prijaviti timovi koji su završili ZIP inkubatorski program za koji su upravo otvorene prijave.

Prijave za 5. generaciju ZIP inkubatorskog programa traju do 18.05.2014. u 23:59, a više informacija i sva potrebna dokumentacija se nalazi na stranici ZIP-a. Program počinje krajem svibnja 2014. godine.

ZIP inkubatorski program je temeljen na Lean startup metodi uz prilagodbe okruženju i ideji koju pojedini tim razvija. Program će ubrzati vaš razvoj, smanjiti vrijeme utrošeno na nebitne stvari, a naglasiti bitne, povezati vas s mentorima i medijima i dati vam tehnološku potporu.

U sklopu programa je i coworking prostor, 20 edukativnih radionica, široka mentorska mreža kako domaćih tako i stranih poduzetnika iz startup scene, te aktivno praćenje rada startup timova.

Cijena programa je 3000 kn + PDV po timu za 3 mjeseca trajanja programa. Kako biste dobili informacije iz prve ruke, upoznali dosadašnje učesnike programa i neke od uspješnih startup foundera poput Matije Kopića iz Farmerona, ZIP vas poziva na Dan otvorenih vrata ZIP-a 06.05. u 18 sati.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram