Zatvori
Poslovni Puls
07/05/2014

Nova "Poslovna večera" otkriva sve o internet marketingu

Pozivamo Vas na 37. Poslovnu večeru na temu „Internet marketing ­ najisplativiji i najučiknovitiji način za povećanje prodaje“, koja će se održati u restoranu Pauza, Preradovićeva 34 u Zagrebu  u utorak 20.05.2014. s početkom u 20 sati...

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 19.05.2014. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com ili odgovorom na ovaj poziv.

Informatička era najbrže je rastući fenomen kojeg društvo poznaje. Na internetu se danas mjesečno obavlja više od 30 milijardi pretraživanja.

Stoga,  naša Poslovna večera je namijenjena svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom internet marketinga i prodajom proizvoda i usluga putem interneta, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti.

U nastavku pročitajte što ćete sve naučiti na 37. Poslovnoj večeri:

- Zašto je Internet marketing sve popularniji način oglašavanja i tvrtke ga sve više odabiru?
- Kako preciznim oglašavanjem doći do ciljanog kupca?
- Kojim tehnikama postići visoku poziciju na Google tražilici?
- Na koji način povećati broj posjetitelja na web stranici?
- Kako pretvoriti posjetitelja u kupca?

Gost predavač je Marko Kvesić  koji ima višegodišnje iskustvo u internet oglašavanju. Marko je specijalist za Internet marketing i pomaže tvrtkama povećati broj posjetitelja na njihovim web stranicama i te posjetitelje pretvoriti u kupce. Uža specijalnost su mu Google AdWords oglašavanje i optimizacija web stranica za konverzije. Marko je radio na desetke kampanja za domaće i strane klijente i surađuje u agenciji GoTraffic koja je certificirana Google partner agencija.

Predaje na Otvorenom učilištu Algebra gdje drži predavanja na temu Internet marketinga u poduzetničkim centrima ili edukacije kao Google partner agencija.

Aktivni je autor  kolumni za portale ICT Business i Poslovni Puls vezane za Internet marketing.

Dodatne informacije na info@poslovnavecera.com ili telefon +385 91 5974 238.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram