Zatvori
Poslovni Puls
29/05/2014

Osnivač crowdfunding platforme Seedrs stiže u Zagreb!

Zagrebački Inkubator Poduzetništva (ZIP), u suradnji sa Seedrs-om, najavljuje predavanje Jeff Lynn-a koje će se održati 02.06.2014. u ZIP.Events prostoru s početkom u 17 sati...

Nakon uspješne crowdinvesting kampanje, prve izvan UK, na kojoj je ZIP uspješno skupio preko 50,000 GPB, osnivač platforme Seedrs dolazi u Zagreb održati predavanje, prvo u ovom djelu regije. Naglasak predavanja će biti na crowdfundingu i kako ulagati u startupe koji se grade u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Jeff Lynn karijeru je započeo kao odvjetnik u kompaniji Sullivan & Cromwell LLP u New Yorku i u Londonu, nakon toga je bio član Britanskog „seed“ ulagačkog fonda, a danas je predsjednik „Coadec-a“ i CEO platforme za investiranje Seedrs.

Seedrs je pokrenut sredinom 2012. godine, te su do danas putem ove platforme uspješno financirane mnoge kampanje, a od nedavno i jedna Hrvatska.

Svakako treba napomenuti da je kroz navedenu platformu u samo 12 dana Zagrebački Inkubator Poduzetništva skupio trženi iznos od 50,000 GBP. Preko 120 investitora iz 19 zemalja investiralo je u prosjeku 440 GBP po investitoru. ZIP će na jesen izabrati timove u koje će se investirati dio sakupljenog novca.

Predavanje je besplatno, vaše je da se registrirate putem Eventbritea jer je broj mjesta ograničen.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram