Zatvori
Poslovni Puls
05/06/2014

Bosh zapošljava nove radnike u Srbiji

Kompanija Bosch planira u tvornici u Pećincima do kraja godine zaposliti još 10 radnika, čime će ukupan broj zaposlenih u Srbiji porasti na 420...

Generalna direktorica ove kompanije u Srbiji, Jovanka Jovanović, izjavila je na godišnjoj konferenciji u Beogradu da trenutno u tvornici za proizvodnju sustava brisača u Pećincima radi 190 zaposlenih, koji serijski proizvode metlice brisača.

Ta proizvodnja, počela je u kolovozu prošle godine u novoizgrađenoj tvornici od 22 000 kvadratnih metara u poslovnoj zoni nadomak Beograda.

Jovanović je najavila da se ta, inače etapna investicija, odvija po planu, pa će tako od srpnja u tvornici početi i serijska proizvodnja sustava brisača, što će zahtjevati i povećanje broja radnika, čiji će ukupan broj do kraja godine porasti na 300.

Prema njenim riječima, sljedeća faza proširenja planirana je za svibanj sljedeće godine, kada bi trebala početi serijska proizvodnja ruke brisača.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram