Zatvori
Poslovni Puls
05/06/2014

Gasi li se jedna od najvećih online trgovina Fab?

Nekoć spominjan kao najveći Amazonov konkurent u stvaranju - Fab.com danas se bori kako preživjeti na tržištu koje se "ohladilo" od novog poslovnog modela koji je "flash prodaju" zamijenio "običnom" online prodajom dizajnerskih predmeta...

Gawker javlja kako je dio Fab-ovih zaposlenika dobio najavu pred otkaz, dok će preostali zaposlenici imati posao nešto dulje vrijeme, ali isključivo kako bi pomogli "ugasiti" tvrtku.  Gawker citira nepoznate izvore koji tvrde kako kompanija ima još samo 30 milijuna dolara na računima, a mjesečno troši oko 9 milijuna dolara.

Fab prodaje dizajnerske predmete i u jednom je trenutku bio spominjan kao najveći Amazonov budući konkurent. Tvrtka je do sada prikupila investicije teške 330 milijuna dolara, a njezina vrijednost prije nekoliko mjeseci bila je procijenjena na milijardu dolara.

Direktor i suosnivač Fab-a, Jason Goldberg, putem Twittera je demantirao glasine o gašenju tvrtke kazavši kako još uvijek na računima imaju dovoljno novca, kao i "čvrste" poslovne planove za budućnost.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram