Zatvori
Poslovni Puls
09/06/2014

Zatvoreno ovogodišnje izdanje Shift Konferencije

U petak je u Splitu službeno zatvorena Shift Konferencija powered by Vip. Zatvaranju je prethodilo uručenje vrijednih novčanih nagrada pobjednicim Shift Hackathona...

Podsjetimo, splitski programerski tim SDK je u utorak osvojio prvo mjesto i 5.000 dolara za mobilnu aplikaciju koju će međunarodna humanitarna udruga International Medical Corps koristiti u nadziranju incidenata koji zahtijevaju medicinsku intervenciju. Hackathoncima su nagrade uručile Ela Žižić , splitska Pročelnica Službe za gospodarstvo, turizam, međunarodne i europske fondove te Nadežda Sekularac iz International Medical Corpsa.

Vrhunac događanja je svakako bio izbor pobjedničkih startupa kad je na opće oduševljenje publike i stručnog žirija pobjedu odnio domaći startup Oradian koji je osvojio čak 10.000 dolara. Oradian, hrvatski startup koji je razvio globalnu platformu za mikrofinanciranje je tako potukao američki startup Prove koji je osvojio drugo mjesto i 3.000 dolara te japanski Storygami koji je nagrađen s 2.000 dolara.

Nagrade za Shift Challenge su uručili Generaln Pokrovitelj Shifta župan splitsko-dalmatinski i predstavnik Splitske banke, Domagoj Bojčić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram