Zatvori
Poslovni Puls
16/06/2014

Objavljen novi natječaj za direktora HTZ-a

Nakon što u prethodnom nije izabran niti jedan kandidat, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je novi natječaj za direktora/direktoricu Glavnog ureda HTZ-a, a prijave se mogu podnijeti najkasnije do 4. srpnja. Ministar turizma Darko Lorencin na Hrvatskom je radiju najavio da će proces izbora novog predsjednika Hrvatske turističke zajednice završiti do sredine idućeg mjeseca, javlja HRT...

Nakon što je Turističko vijeće HTZ-a na čelu s ministrom turizma 14. ožujka smijenilo dotadašnju direktoricu Meri Matešić, prvi natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a objavljen je 10. travnja i bio je otvoren 30 dana. Na taj je natječaj stiglo šest prijava, od čega pet valjanih.

U natječaju koji je objavljen danas u dnevnom tisku među osnovnim uvjetima koje kandidati moraju ispuniti za radno mjesto direktora/direktorice Glavnog ureda HTZ-a su završen preddiplomski i diplomski studij, da ima najmanje pet godina iskustva na rukovodećim poslovima te da aktivno zna jedan i poznaje bar još jedan svjetski jezik.

Kandidati moraju priložiti i prijedlog svog programa rada turističke zajednice za jednu godinu, u kojem je potrebno, kako se navodi u natječaju, obraditi teme koje se odnose na razvoj ponude i upravljanje destinacijom, strateško planiranje i marketing, s posebnim naglaskom na marketinšku strategiju hrvatskog turizma. Uz to, u prijedlogu programa potrebno je obraditi i temu reorganizacije i aktivnosti mreže predstavništva HTZ-a u inozemstvu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram