Zatvori
Poslovni Puls
17/06/2014

Pripremite se za razgovor za posao na engleskom ili njemačkom jeziku!

U današnje vrijeme nepovoljnih previranja na tržištu rada, vještina samopredstavljanja potencijalnom poslodavcu može odigrati ključnu ulogu u pogledu dobivanja zaposlenja. Sve je češća situacija da će poslodavac od potencijalnog zaposlenika i prije prvog sastanka tražiti životopis i molbu za posao i na stranom jeziku. A prilikom traženja posla u stranoj tvrtci ili samom inozemstvu, za očekivati je da će razgovor za posao teći na stranom jeziku...

Pripremite se stoga za nove poslovne izazove pohađajući Ljetne jezične radionice Instituta za menadžment. Usavršite svoje jezične vještine kroz usvajanje učestalo korištenih izraza te samostalnu produkciju uz potporu jezičnih stručnjaka. Unaprijedite vještinu pisanja životopisa na engleskom i/ili njemačkom jeziku te se pripremite za uspješan razgovor za posao.

Ponuda Instituta za menadžment uključuje radionice Pisanja Životopisa i molbe za posao te Pripreme za razgovor za posao na engleskom i njemačkom jeziku. Nastava se odvija malim grupama na pristupačnoj lokaciji u središtu grada. Cilj je radionica polaznike upoznati sa strukturom i učestalim učinkovitim izrazima korištenima u pisanju životopisa i molbe za posao te ih pripremiti za razgovor za posao kroz upoznavanje s uobičajenim pitanjima i osmišljavanje sažetih, smislenih odgovora.

Više o terminima i cijenama radionica možete pronaći ovdje.

Preduvjet za pohađanje radionica određena je razina predznanja stranog jezika, a besplatne konzultacije i testiranja poznavanja jezika vrše se svakim radnim danom u Institutu za menadžment, Draškovićeva 55. Broj mjesta u grupama je ograničen. Prijave za radionice i testiranja moguće su na jezici@izm.hr ili 01/7899-701.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram