Zatvori
Poslovni Puls
15/07/2014

Vrdoljak: I mene uhvati osjećaj da ne budem zadovoljan s reformama

Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio kako i njega uhvati osjećaj da bude nezadovoljan s brzinom reformi, da bi u tome trebali biti brži, jači i jasniji, no i da su puno toga napravili uključujući i brodogradnju...

Komentar je to na izjavu potpredsjednika IDS-a Valtera Flega kako je pad popularnosti Vlade jasan pokazatelj da ide krivim putem i da nije ispunila očekivanja građana.

Vrdoljak je kazao kako i on osobno ponekad razmišlja o tome. "Na tjednoj se razini čujem sa županom Valterom Flegom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletićem o tome kako pomoći Uljaniku, istarskom gospodarstvu i drugim investicijama te me nakon toga uvijek uhvati osjećaj da budem nezadovoljan s brzinom reformi, da moramo biti brži, jači i jasniji", istaknuo je Vrdoljak dodavši kako ga iz tog razloga ne čudi da bilo kojeg drugog člana Vlade u nekom trenutku obuzme taj osjećaj.

Rezultati su mogli biti brži, ali su ipak tu. Puno smo toga napravili uključujući i brodogradnju, uostalom znate kakva je bila situacija u mnogim brodogradilištima i kako je država do sada reagirala, istaknuo je Vrdoljak, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram