Zatvori
Poslovni Puls
17/07/2014

Jedan od najvećih lanaca sportske opreme stiže u Hrvatsku

Na jesen u zagrebačkom King Crossu vrata otvara jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme...

Zagreb, 17. srpnja 2014. - Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svijetu, na jesen će otvoriti prvu trgovinu u Hrvatskoj u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra King Cross Jankomir. Prvi zagrebački Decathlon prostirat će se na više od 3.500 m2 brendova bit će trgovina s najvećim izborom najrazličitije sportske opreme u Hrvatskoj.

U dućanu će biti dostupno više od 150 000 proizvoda sedamdesetak vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao i proizvodi iz Decathlonovih dvadeset Passion brendova kako bi se zadovoljile potrebe svih sportaša rekreativaca i onih koji se profesionalno bave sportom.

Investicija Decathlona zaokružena je novim zapošljavanjima te je planirano 200 novih radnih mjesta kroz sljedeće tri godine. Zajedničko svim zaposlenicima Decathlon tima je ljubav prema sportu i orijentiranost na zadovoljstvo potrošača, a dodatno će zapošljavati i u budućnosti za potrebe novih Decathlon trgovina čije se otvorenje očekuje i u drugim hrvatskim gradovima, navodi se u priopćenju.

Svi sportovi pod jednim krovom jedno je od glavnih obilježja Decathlon brenda što opravdava podatak da Decathlon drži sportsku opremu za više od 70 sportova – od timskih sportova do onih manje zastupljenih kao što su streličarstvo, surfanje, konjički sportovi i mnogi drugi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram