Zatvori
Poslovni Puls
28/07/2014

MOL: Ne želimo izaći iz INA-e

Predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldot izjavio je jučer da MOL želi ostati strateški partner u Ini te da se nada kako će pregovori s hrvatskom Vladom uskoro uspješno završiti...

MOL je dugoročni investitor, mi smo ovdje već 10 godina i želimo ulagati i raditi za budućnost Ine, odgovorio je Aldot za Dnevnik Nove TV u Umagu, na pitanje želi li MOL i dalje ostati u Ini.

Istaknuo je da na zastoj u pregovorima ne gleda kao na njihov završetak. Uvjeren je da se dvije strane mogu dogovoriti i dodao da MOL želi dobar dogovor.

Upitan kada taj dogovor očekuje, Aldot je rekao: Što prije, a na pitanje je li svjestan da u Hrvatskoj prevladava dojam kako je MOL neiskren partner i da uništava Inu, odgovorio je da to nije istina. Mi smo mnogo investirali u Inu, radimo za budućnost Ine i želimo jaku kompaniju u Hrvatskoj i regiji, poručio je.

Nije želio komentirati najavu hrvatskog ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka o kupnji Ininih dionica od MOL-a, a na pitanje smatra li to realnim, odgovorio je da to treba pitati ministra Vrdoljaka.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram