Zatvori
Poslovni Puls
29/07/2014

Croatia Airlines ove godine prevezla milijun putnika

Croatia Airlines dočekao je u Zračnoj luci Split svoga ovogodišnjeg milijuntog putnika gotovo u isto vrijeme kao i lani...

Jubilarni, milijunti ovogodišnji putnik odnosno putnica hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika jest 33-godišnja menadžerica za nekretnine Jelena Ninčević, podrijetlom iz Hrvatske, rodom iz Pariza gdje živi i radi, a u Split je stigla na godišnji odmor.

Croatia Airlines nagradio ju je s dvije povratne zrakoplovne karte po njezinu izboru za jedno od međunarodnih odredišta, a od Zračne luke Split dobila je 200 eura koje može iskoristiti u Duty Free Shopu.

Hrvatska i europska odredišta sa Splitom su povezana u prosjeku s 11 letova na dan, a mjesečno to iznosi 350 letova. U domaćem redovitom prometu zrakoplovi izravno lete između Splita i Zagreba 28 puta na tjedan. Split je ove sezone povezan s 12 europskih odredišta.

U floti Croatia Airlinesa dvanaest je zrakoplova, među kojima su četiri Airbusa 390 s po 144 sjedala, dva Airbusa 320 sa 174 sjedala i šest zrakoplova Dash 8-Q400 s po 76 sjedala.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram