Zatvori
Poslovni Puls
30/07/2014

Kineze ne zabrinjavaju sigurnosni propusti na iPhoneu

Potrošači na najvećem svjetskom tržištu mobilne telefonije ostali su ravnodušni nakon što je Apple priznao da osobni podaci pohranjeni u iPhoneu mogu biti izvučeni putem nove tehnologije koja nije baš poznata i o kojoj ranije nije bilo riječi...

Njihov razlog da se riješe potencijalnog rizika curenja osobnih podataka što uključuje tekstualne poruke, popise kontakata i fotografije na Appleovim uređajima varira od sveprisutne nesavršenosti elektronskih naprava do nevjerojatne upornosti da se navedeni problem riješi.

Prilikom rasprave na najvećem kineskom mikroblogu neki od njih su u polušali izjavili kako bi najgora stvar zapravo bila kada bi iPhone korisnici prestali koristiti svoju omiljenu igračku za ''selfije''. Čini se da je u zemlji u kojoj je najkomentiranija tema izgled novog iPhonea 6, sigurnost smartphone uređaja mnogo manje važna od njegova izgleda i aplikacija kojih nudi.

Iako rezultati anketa nisu dostupni odmah, prema komentarima na Weibou čini se kako su kineski korisnici većinom pozitivni, no ponekad veoma kritični kada je riječ o Appleovoj tržišnoj ''besmrtnosti'' i ovisnost SAD-a o nadzoru, prenosi CRI.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram