Zatvori
Poslovni Puls
27/08/2014

iPhone 6 u prodaji već za dva tjedna? Cijena paprena?

Ako je suditi prema neslužbenim informacijama koje su "procurile" u javnost, iPhone 6 na tržište bi trebao izaći za samo dva tjedna. Točnije, prema informacijama koje je, kako izvještava Forbes, na svom blogu nowhereelse.fr objavio Steve Hemmerrstoffe, novi bi se iPhone trebao naći na policama trgovina 9. rujna...

Osim datuma, procurile su i druge informacije, odnosno detaljni o izgledu i performansama novog iPhona. Novi će model navodno imati čak 128GB memorije, a jedan od noviteta je i drugačije pozicionirano dugme za uključivanje i isključivanje uređaja.

Koje još novosti donosi "šestica"? Navodno dolazi u dvije veličine, 4.7 i 5.5 inča. Velika novost je safirni ekran koji, kako navodi izvor, još fleksibilniji i otporniji, rezolucije 1,704x904.

Stručnjaci pretpostavljaju da će novi iPhone biti pogonjen jačim A8 procesorom, te da će imati i bolju kameru s mogućnošću mijenjanja objektiva te bežično napajanje, a vrlo vjerojatno i senzor otkucaja srca.

Prema nekim spekulacijama, iPhone 6 će biti "značajno" skuplji od svog prethodnika.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram