Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2014

Hrvatska IT tvrtka INsig2 najavila partnerstvo s LawTech Europe Congress

POVEZANE OBJAVE:

INsig2 dogovorila je petogodišnje partnerstvo s europskom konferencijom LawTech Europe Congress, koja će u svoj naziv dodati i ime ove zagrebačke tvrtke specijalizirane za digitalnu forenziku...

Riječ je o konferenciji koja se od 2012. godine održava u Pragu i pokriva teme kao što su digitalni dokazi, forenzičke istrage, cyber sigurnost i tehnologije za odvjetničke tvrtke. Uz oko 80 međunarodnih predavača iz 21 zemlje, organizatori ove godine očekuju 580 sudionika uglavnom s područja srednje i istočne Europe, stoji u priopćenju.

INsig2 će na konferenciji sudjelovati kao izlagač, a održat će i radionicu o rastućoj potrebi za digitalnim dokazima i digitalnoj forenzičkoj edukaciji za odvjetnike. Tijekom ove radionice, INsig2 će demonstrirati neke studije slučaja koje jasno pokazuju kako je nemoguće biti uspješan u sudnici bez razumijevanja prirode digitalnih dokaza.

„Posljednje dvije do tri godine snažno se razvijamo na međunarodnim tržištima, a projekti poput onog za OLAF - Europski ured za borbu protiv prijevara - omogućili su nam da i globalno budemo prepoznatljivi. Surađujemo s najeminentnijim pružateljima usluga iz digitalne forenzike te kontinuirano radimo na globalnom planu. Nedavno smo na primjer dobili posao opremanja forenzičkog laboratorija u Omanu. Želimo nastaviti osvajati nova tržišta, a u tome bi nam trebala pomoći i ova konferencija.“ – rekao je Goran Oparnica, direktor tvrtke INsig2.

„Jako smo zadovoljni partnerstvom koje smo dogovorili s tvrtkom INsig2. Naša konferencija trenutno pokriva područje srednje i istočne Europe, ali imamo planove za širenje na prostor Bliskog istoka i Rusije.“ – rekao je Frederick Gyebi-Abebio, direktor konferencije, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram