Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2014

Technomarket slavi 5. rođendan i nagrađuje svoje kupce

POVEZANE OBJAVE:

Brand Technomarket, javnosti poznat kao maloprodajni lanac potrošačke elektronike i bijele tehnike u vlasništvu tvrtke KiK elektronika, od 5. rujna do 5. listopada 2014. će proslaviti prvih pet godina uspješnog poslovanja. Lider u svom tržišnom segmentu, pod čijim brandom posluje 15 prodajnih centara po cijeloj Hrvatskoj, samo je ove godine narastao za pet novih prodajnih lokacija, planski se šireći s ciljem dosega pokrivenosti na nacionalnoj razini. Technomarket će u rođendanskom razdoblju od pet tjedana razveseliti i nagraditi svoje kupce vrijednim poklonima, te im zajedno s partnerima iskazati zahvalnost za povjerenje koje zajedno grade proteklih pet godina...

Technomarket će svoj peti rođendan obilježiti u rujnu i prvim danima listopada, a petotjedni slavljenički period komunicira pet prvih uspješnih godina poslovanja. Pet tjedana rođendanskog perioda će omogućiti i što većem broj kupaca sudjelovanje u bogatoj nagradnoj igri. Svaki tjedan, Technomarket dariva s pet vrijednih i atraktivnih nagrada, a priprema i dodatna iznenađenja i povoljnosti na kupnju iz svoje ponude proizvoda i rješenja vrhunskih svjetskih marki.

Okosnica Technomarketove strategije je vizija pružanja sveobuhvatnih rješenja za dom, ured, vikendice i apartmane. Sukladno tome provode se poslovni planovi usmjereni na tržišnu ekspanziju i zadržavanje liderske pozicije u svojoj domeni, pa je Technomarket samo u ovoj godini otvorio pet novih prodajnih centara.

Konkuretni poslovni model koji se provodi temeljen je na kontinuiranim akcijama i odličnim popustima bez kompromisa s kvalitetom koja ostaje na visokoj razini i dostupna svim platežnim razredima. Integralni dio modela je i otvorena, proaktivna komunikacija s kupcima i velikim brojem fanova na društvenim mrežama.

Istovremeno, edukacija blizu 200 djelatnika, prepoznata je od strane uprave kao ključni element koji upotpunjuje usluge na raspolaganju kupcima. Educiranost i spremnost djelatnika na pružanje pravih informacija kupcu postaje prepoznatljiv znak raspoznavanja na tržištu, jer kupac jednako kao što treba pojedino rješenje ili proizvod, treba i informaciju. Stoga, Technomarket otvara sve dostupne kanale komunikacije i gradi prepoznatljiv put prema svojim kupcima jer nastoji osigurati svakom kupcu da se osjeća kao kod svoje kuće.

Osuvremenjivanje životnih i radnih prostora proizvodima iz sveobuhvatne Technomarketove ponude značajno utječe na podizanje kvalitete života i stvaranje vedrih i ugodnih emocija kod korisnika.

Holističkim pristupom koji integrira najbolje iz ponude kroz viziju cjelokupnih rješenja i građenja uspješnih priča sa svojim kupcima i poslovnim partnerima, Technomarket jasno ucrtava svoju budućnost i za sljedećih uspješnih pet godina, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram