Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2014

Legendarni lanac "Pizza Hut" stiže u Hrvatsku

POVEZANE OBJAVE:

Vodeći svjetski lanac pizzerija "Pizza Hut" namjerava ući na tržišta Hrvatske i Slovenije, doznaje Franchising.rs...

Preko konzultantske firme Profit system, Pizza Hut traga partnerima koji bi u Hrvatskoj i Sloveniji mogli otvoriti najmanje tri restorana pod njihovim brendom. Inicijalna naknada iznosi 46.900 dolara po restoranu, ali primatelj franšize ne stječe automatski i ekskluzivna prava za poslovanje pod brendom Pizza Huta na određenom tržištu.

"Kandidati mogu dio investicije financirati bankarskim kreditima, ali je u suštini važno da imaju i dovoljno osobnog kapitala jer pored inicijalne naknade moraju u startu biti spremni pokriti troškove opremanja i pokretanja restorana. YUM Brands!, kao vlasnik brenda, jednostavno želi svoj premium brend prepustiti sigurnim rukama", tvrde iz Profit systema.

U Europi Pizza Hut postoji u 30 zemalja, a iz Profit systema naglašavaju da je ovaj lanac pizzerija uspješan na svim tržištima na kojima posluje pa vjeruju da će tako biti i u Hrvatskoj i Sloveniji. Nakon što se u Hrvatskoj i Sloveniji pronađe partner za Pizza Hut, slijedi obuka koja traje tri do četiri mjeseca, a zatim je potrebno još dva do četiri mjeseca za otvaranje restorana.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram