Zatvori
Poslovni Puls
12/09/2014

Sutra se u Zagrebu otvara prva LEGO trgovina u regiji

U subotu 13. rujna točno u 11 sati otvorit će se prvi LEGO® Certified Store na području jugoistočne Europe. Na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu kupcima će biti dostupan cjelokupni Legov asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, navodi se u priopćenju...

Uz ekskluzivne linije proizvoda LEGO® Architecture i LEGO® Technic za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju, u ponudi će biti kompleti LEGO® Star Wars za ljubitelje legendarnih 'Zvjezdanih ratova' Georgea Lucasa.

Kako se ističe u priopćenju, mnoge će najviše zanimati zid Pick-A-Brick, s kojeg će moći birati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati - na kile! Osim toga, moći će uz pomoć specijaliziranog pulta Build-A-Mini i nekoliko tisuća različitih opcija sastavnih dijelova kombinirati i kreirati vlastitu i jedinstvenu Lego figuricu.

Tijekom otvorenja posjetitelji će uz voditelja Kristijana Ugrinu moći zaigrati različite nagradne igre i osvojiti vrijedne Legove nagrade. Također, svim posjetiteljima koji su se već registrirali na newsletter, ili to učine u samoj trgovini, povodom otvaranja odobrava se popust od 20 posto na cjelokupan asortiman u LEGO® Certified Storu Zagreb.

Trgovinu će službeno otvoriti promotorica brenda Sandra Bagarić, uz ostale brojne velike i male ljubitelje legića. Na otvorenje se ovom prilikom pozivaju svi, djeca i odrasli koji uživaju u slaganju kreativnih Lego kockica, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram