Zatvori
Poslovni Puls
16/09/2014

Crna Gora uskoro bogatija za resort vrijedan 500 milijuna eura

Projekt Portonovi u Kumboru na mjestu bivše vojarne Vojske SFRJ i CG bit će završen do početka 2017. godine, potvrdio je na konferenciji za novinare izvršni direktor Azmont Investmentsa, Server Birkan...

On je demantirao glasine da radovi na projektu vrijednom 500 milijuna eura ne idu planiranim tokom, obećavši da će izgraditi najljepši resort ne samo u Crnoj Gori, nego u cijelom svijetu.

Birkan je rekao da su pripremni radovi i planiranje oduzeli dosta vremena. “Proteklih mjeseci fokus je bio na dizajnu i traženju rješenja za geotehničke probleme koji su se pojavili kao "nepredviđena prepreka", objasnio je izvršni direktor Azmont Investmentsa.

Birkan je potvrdio i da je došlo do određenih promjena u projektu "kako bi se došlo do optimalnog rješenja", ali ističe da to nije značajno utjecalo na vrijednost investicije od oko pola milijarde eura, prenose crnogorske Vijesti.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram