Zatvori
Poslovni Puls
18/09/2014

Kinezi financiraju izgradnju autoceste u Crnoj Gori

Preduvjeti za finalizaciju formalne procedure za skoro potpisivanje ugovora o financiranju i početak realizacije autoceste Bar-Boljari su stvoreni, priopćili su predstavnici kineske kompanije CRBS...

Predsjednik crnogorske vlade Milo Đukanović sastao se u utorak sa predstavnicima CRBS, izvođačem radova na izgradnji dionice autoceste Bar–Boljare, sa kojima je ranije potpisan Ugovor o izgradnji autoceste.

"Predstavnci CRBS su priopćili da očekuju da i sa crnogorske strane bude dobiveno zeleno svjetlo kroz parlamentarnu proceduru verifikacije zakona i Ugovora o autocesti, kako bi radovi mogli početi", navodi se u priopćenju Vlade.

Đukanović je rekao da Vlada vjeruje u izvjesnost i uspješnost realizacije projekta koji će stvoriti prostor za naredne faze tog i buduće infrastrukturene projekte u Crnoj Gori.

Predstavnici CRBS-a su, kako se dodaje, posebno naveli spremnost za angažiranje domaće radne snage i potencijala, kao i da tokom trajanja radova organiziraju edukaciju studenata za područje izgradnje cesta, prenose Vijesti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram