Zatvori
Poslovni Puls
18/09/2014

Kreiranje novog poslovanja uz pomoć ICT-a u fokusu 8. Combis konferencije

Do osme Combis konferencije, jedne od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, ostalo je još samo sedam dana! Tradicionalno okupljanje hrvatskih i regionalnih ICT stručnjaka održat će se 25. i 26. rujna, pod krovnom temom Istražite digitalni svijet = Kreirajte novu poslovnu stvarnost...

Dvodnevna konferencija održava se u Šibeniku i na nju je već u ovom trenutku prijavljeno više od 300 sudionika.

Konferencija će započeti plenarnim predavanjem 'The world is changing' koju će održati Eddie Obeng, vrhunski motivator, britanski profesor na vodećoj europskoj poslovnoj školi Henley Business School te kreator koncepta 'New World Management'. Prema tom konceptu svijet oko nas mijenja se velikom brzinom, a znanje na kojem temeljimo svoje odluke zastarjelo je i neupotrebljivo. Ljudi se ne mijenjaju na način na koji bi trebali kako bi mogli pratiti promjene okoline u kojoj egzistiraju.

"Pretpostavke koje obično koristimo pri planiranju, upravljanju, vođenju, organiziranju i reguliranju, zastarjele su i štetne za naše živote, društvo i organizacije. Koncept ‘New World Management’ odgovor je na nagle i brze promjene s kojima smo suočeni", tvrdi Obeng. Uz to, Obeng, koji će na Combis konferenciji po prvi puta održati predavanje u Hrvatskoj, publici će predstaviti najbolje prakse za ispitivanje kako tvrtke mogu uspješno sudjelovati u 'novom' svijetu.

Predavači Combis konferencije će prikazati kako na inteligentan i uspješan način tehnologiju staviti u funkciju poslovanja, kako transformirati digitalno u fizičko djelovanje i poslovne rezultate, pa će fokus konferencije biti na konkretnim ICT rješenjima najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj i regiji, na predstavljanju najboljih rješenja koja su dokazana u praksi, ali i na razmjeni iskustava svih sudionika Combis konferencije. Stoga su i ove godine studije slučajeva neizostavan dio konferencije, a podijeljene su u pet područja: Cloud, sigurnost, novi podatkovni centar, tehnologija sljedeće generacije i poslovna rješenja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram