Zatvori
Poslovni Puls
01/10/2014

Perpetuum Mobile organizira besplatne radionice na temu upravljanja projektima

Perpetuum Mobile poziva vas na ciklus besplatnih, uvodnih radionica na temu upravljanja projektima. Radionice će se održavati u prostorijama Perpetuum Mobile d.o.o., Štrigina 4, Zagreb...

Namjena je ovih radionica da polaznicima pruže uvid u pojedine teme i područja upravljanja projektima. Strukturirane su na način da se dobije osnovna znanja iz pojedinog područja, na temelju kojih polaznik može samostalno nastaviti stjezati znanja putem literature, Interneta ili drugih obrazovnih programa, bilo u Perpetuumu bilo kod drugih organizacija koje pružaju usluge školovanja.

Sve radionice vodit će Nenad Trajkovski, PMP, PMI-RMP, MCP, MCTS, MCT, MVP-Microsoft Project, jedan od najpopularnijih predavača u Hrvatskoj i regiji na temu upravljanja projektima.

Radionice su besplatne, no broj raspoloživih mjesta je strogo ograničen pa su obavezne prijave.

Tema prve radionice je "Uvod u SCRUM metodologiju". Više o SCRUMu možete pročitati na ovdje.

Radionica se održava u petak, 3. listopada od 14 – 15.30 sati. Prijave se primaju putem sustava Entrio – preporučujemo da se što prije prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Za prijavu na radionicu kliknite ovdje!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram