Zatvori
Poslovni Puls
28/10/2014

Investicijski fond iz Abu Dhabija otvara predstavništvo u Crnoj Gori

Grupacija Abu Dhabi Financial Group (ADFG) objavila je da će u Podgorici otvoriti predstavništvo za tržište istočne Europe, sa kadrom koji će biti angažiran na puno radno vrijeme, kao i u njenim sjedištima u Abu Dhabiju, Dubaiju i Londonu...

Povezana tvrtka ADFG-a, ADCM Limited, jedna je od investitora u podgorički Atlas Capital Centar, multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekt čija se gradnja, prema priopćenju kompanije, završava do kraja 2015. godine.

Izvršni direktor ADFG-a Jassim Alseddiqi rekao je da je kompanija na tržištu istočne Europe dobro pozicioniran, "sa snažnom reputacijom baziranoj na ranijim uspjesima".

"Novim predstavništvom u Podgorici i iskusnim i stručnim timom koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, pokazujemo svoju posvećenost toj regiji i naše uvjerenje da tu postoje dobre investicijske mogućnosti", rekao je Alseddiqi, dodajući da je nesporan potencijal rasta, prenose Vijesti.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram