Zatvori
Poslovni Puls
17/11/2014

Otvorena najveća domaća trgovina sportskom opremom

Protekli vikend u prvom hrvatskom Decathlonu bila je velika gužva kao što se i očekivalo. Razlog tome je, naravno, službeno otvorenje ove najveće domaće trgovine sportskom opremom koju je protekli vikend posjetilo 20 000 posjetitelja...

Prema podacima iz Decathlona, građani su najčešće odabirali sportsku opremu za zimske sportove i fitness. Sudeći prema velikom interesu javnosti, Decathlon je ponudio idealnu formulu za sve rekreativce, profesionalce i ljubitelje sporta uz nezaboravnu sportsku vikend avanturu, navodi se u priopćenju.

S ciljem što boljeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je svim kupcima omogućio sportski vikend uz prigodne popuste na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta. Kao najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj, Decathlon je ovom prilikom pružio svim posjetiteljima da „zasluže“ svoj popust na kupnju uz razne atraktivne sportove. Tako su mnogobrojni posjetitelji testirali svoje granice u trčanju, biciklizmu, fitnessu, yogi, sportskom penjanju, košarci, nogometu, rolanju, boksu i planinarenju i nagradili se dodatnim popustima na izabranu sportsku opremu.

Uz stručno vodstvo sportskih klubova i Decathlon osoblja, sve posjetitelje „bodrio“ je i DJ Pill Jackson koji je svojim prepoznatljivim zvukom dodatno zagrijao atmosferu i motivirao posjetitelje Decathlona od otvorenja pa sve do „fajrunta“ u 21 sat, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram