Zatvori
Poslovni Puls
18/11/2014

Dubrovnik ponudio besplatan razgled svim turistima koji ostvare 3 noćenja

S ciljem obogaćenja ponude za zimske goste Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika će u razdoblju od 22.studenog 2014.do 15.ožujka 2015. za sve individualne posjetitelje koji borave u Dubrovniku minimalno tri noći, organizirati besplatne razglede grada sa stručnim vodičem na engleskom jeziku....

Svake subote počevši od 22. studenog, naši će gosti u pratnji stručnog vodiča obići Dubrovnik i upoznati se s najvažnijim atrakcijama i spomenicima.

Početak razgleda grada na engleskom jeziku je u 10.30 sati ujutro iz TIC Pile, a trajanje 1.5 sat. Razgled grada završavat će na trgu Luža, kako bi gosti stigli na redovni tjedni nastup FA Lindjo u Kinu Slobodi,koji počinje u 12 sati i također je dio zimske ponude za strane turiste.

Program besplatnog obilaska grada financira TZ grada Dubrovnika, a sufinancira i redovne foklorne nastupe ansamblu Lindjo, kako bi doprinijela atraktivnosti destinacije i u zimskom razdoblju, stoji u priopćenju TZ Dubrovnik.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram