Zatvori
Poslovni Puls
19/11/2014

U Gauss Informatici educiraj se za karijeru u brzorastućem IT sektoru

Uloži u sebe, educiraj se u Gauss Informatici u Zagrebu i vjeruj, višestruko će ti se vratiti...

Gauss Informatika je škola čijih je više od 65% polaznika još za vrijeme ili neposredno nakon završene edukacije, dobilo posao.

Ovo je tvoja pozivnica za ulazak u IT svijet! Pozivnicu iskoristi još danas i upiši program obrazovanja u Gauss Informatici i najvažnije, osiguraj si posao!

Predavači s kojima ćeš se tom prigodom susresti, rade na konkretnim, složenim, zahtjevnim projektima. Imat će spremne odgovore na sva tvoja pitanja, čak i više, sigurni smo da će te ostaviti u razmišljanju i pod dojmom do sljedećeg sata edukacije. Znaš zašto? Zato što je u IT svijetu iznimno važno svakodnevno potvrđivati da teorija i praksa moraju biti u sinergiji. Samo i jedino udruženi mogu svjedočiti učinjenom i potvrđivati odrađeno, naglašavajući rezultate koji trebaju biti motivacija za još veće ciljeve. Dokaz da je sve napisano u potpunosti točno, referentna je lista naših projekata koja se nalazi u bazi tvrtke Gauss Development i koja je trag u prošlosti, sa stremljenjem u još savršeniju IT budućnost.

Naš cilj je stvoriti od tebe programera u potpunosti spremnog za rad u IT sektoru. Jesi li spreman za to?

Kontaktiraj nas još danas i rezerviraj svoj termin edukacije na e-mail: zagreb@gauss-informatika.com

Požuri, čekamo te!

Sve o programima obrazovanja saznaj na www.gauss-informatika.com

Gauss Informatika i Premium, ustanova za obrazovanje odraslih, Medulićeva 4, 10000 Zagreb, 098 9180 168

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram