Zatvori
Poslovni Puls
21/11/2014

GoDaddy ponovno izlazi na burzu

Servis za registraciju internet domena (i kupovinu brojnih drugih vezanih usluga) GoDaddy, priprema se za ponovni izlazak na burzu...

Kako javlja Reuters, private equity fondovi koji su vlasnici GoDaddyja, pokušat će ga izvesti na burzu početkom iduće godine, a tvrtka bi mogla biti procijenjena na vrijednost od 4,5 milijardi američkih dolara.

Podsjetimo, GoDaddy je prije tri godine prodan ulagačkim fondovima KKR & Co., Silver Lake Partners i Technology Crossover Ventures za 2,25 milijardi dolara.

Otkad više nije javno izlistana kompanija, GoDaddy je načinio veliki zaokret u načinu kako se predstavlja potencijalnim klijentima, pa su tako nestale kontroverzne i provokativne marketinške kampanje s golišavim glumicama, sportašicama i starletama.

Ali čini se da je promjena marketinga bila uspješna, jer će ulagači u GoDaddy dobiti priliku da udvostruče vrijednost svog ulaganja u najveći servis za registraciju internet domena.

 

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram