Zatvori
Poslovni Puls
11/12/2014

Air Serbia: Nakon 23. godine sutra se obnavlja zračna linija Beograd - Zagreb

Srpski nacionalni avio-prijevoznik Air Serbia za sutra najavljuje prvi let na relaciji Beograd - Zagreb. To je nakon 23. godine prvo uspostavljanje direktne zračne linije između glavnih gradova Srbije i hrvatske...

Prvi let na ovoj zračnoj liniji obavio je JAT-ov prethodnik "Aeroput" u veljači 1928. godine. JAT je ponovo uspostavio letove na ovoj liniji u travnju 1947. godine i održavao ih je do kolovoza 1991. godine.

"Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Air Serbije koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ova dva grada i omogućit će im značajnu uštedu vremena u usporedbi s putovanjima vlakom ili osobnim automobilom", rekao je generalni direktor Air Serbije, Dane Kondić.

Dodao je kako će Beogradu novi letovi preko Zagreba omogućiti povezanost s ostatkom Europe i drugim globalnim destinacijama.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram