Zatvori
Poslovni Puls
15/12/2014

Evo kako će izgledati obnovljeni dubrovački hotel "Kompas"

Radovi na rekonstrukciji dubrovačkog hotela “Kompas”, započeti 10. studenoga, uvelike su promijenili vizuru Uvale Lapad, a posljednjih dana je nastala golema praznina rušenjem cijelog kompleksa. Hotel je doslovno sravnjen sa zemljom. Investicijom vrijednom 103,9 milijuna kuna planira se potpuna rekonstrukcija hotela, koji će nakon otvaranja u sezoni 2015. imati zvjezdicu više. Umjesto tri, dobit će četiri zvjezdice...

"Radovi na rekonstrukciji hotela “Kompas” odvijaju se planiranom dinamikom, te će se, nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, otvoriti s potpuno novim izgledom koji uključuje temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnosti i udobnosti", izjavila je Zrinka Marinović, PR menadžerica grupacije Jadranski luksuzni hoteli (JLH), u čijem je vlasništvu hotel “Kompas”.Tako je najavljeno da će novi hotel imati 173 smještajne jedinice, sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, koje će osmisliti vodeći hrvatski dizajneri.

"Novost u gastronomskoj ponudi hotela, uz glavni restoran i preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, jest “zenith bar” koji će biti smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg će se pružati prekrasan pogled na Lapad i Elafite", ističe Marinović.

Uz konferencijsku dvoranu s dnevnim svjetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa-centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji će nuditi široku paletu spa-usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.

Očekuje se da će se u obnovljenom hotelu zaposliti dodatnih tridesetak djelatnika, piše Slobodna, a u nastavku pogledajte kako će izgledati obnovljeni Hotel Kompas:

37541683 37541692 37541695 37541715 37541721 37541728 37546448

 

 

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram