Zatvori
Poslovni Puls
16/12/2014

Dubrovnik za Novu godinu očekuje oko 5 tisuća gostiju

Za Novu godinu radit će 15-ak dubrovačkih hotela od tri do pet zvjezdica i u njima se očekuje oko pet tisuća gostiju...

" Za Novu godinu pripremili smo šestodnevni program za sve građane te turiste koji će odsjesti u privatnom smještaju i hotelima, a posebno bih izdvojila nastupe Prljavog kazališta i Valetuda 29. prosinca, Željka Bebeka noć kasnije te na samu Novu godinu, danju klape Ragusa, zbora Libertas i Tonija Cetinskog koji će pjevati za djecu, a u noći dočeka, s grupom Silente za sve Dubrovčane i njihove goste. Na prvi dan siječnja Dubrovački simfonijski orkestar će točno u podne održati Novogodišnji koncert, a navečer nastupa klapa Cambi. Dan zatim u Revelinu nastupa Dino Merlin", rekla je o programu dočeka Nove 2015. godine i radu dubrovačkih hotela direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, piše Slobodna Dalmacija.

Ipak, brojni Dubrovčani misle da turisti baš i neće imati veći izbor smještaja jer je riječ o relativno malo otvorenih hotela: za Novu godinu i cijelu će zimu raditi samo "Excelsior", "Bellevue", "Lero", "Radisson", "Libertas Rixos", "Hilton Imperijal" i još neki. No, Valamarovi hoteli na Babinu kuku, Grand hotel Park i Hoteli Maestral su zatvoreni do ožujka odnosno sredine siječnja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram