Zatvori
Poslovni Puls
31/12/2014

Iz EPH odlaze Ninoslav Pavić, Davor Butković i Mladen Pleše

"To ne bih komentirala!", glasio je odgovor nove Predsjednice Uprave EPH Zrinke Vuković Berić, na pitanje novinara Indexa je li istina kako Davor Butković, Igor Alborghety i Mladen Pleše višu nisu zaposlenici Jutarnjeg lista...

Naime prema informacijama Indexa u Koranskoj ulici krenuli je čista kadrova koji su bili vjerni kontroverznom medijskom tajkunu Ninoslavu Paviću. Navodno je Uprava koju je postavio novi vlasnik odvjetnik Marijan Hanžeković izrazila zgražanje kada su vidjeli koliko je zapravo razlika u primanjima između omiljenih urednika-kolumnista EPH i običnih novinara.

Navodno im je i ponuđen manji iznos plaće kojeg nisu prihvatili te im je otkazana suradnja. No, tako nešto Uprava za sada nije htjela ni potvrditi ni demantirati.
"Radimo na restrukturiranju tvrtke i na novoj organizaciji. Uskoro ćemo izaći s konkretnim planovima", rekla je Vuković Berić za Index.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram