Zatvori
Poslovni Puls
06/01/2015

Ninoslav Pavić u novoj medijskoj avanturi?

Nakon što je dovršeno vlasničko preslagivanje u Europapress holdingu, ostalo je nejasno jesu li svi mediji ove medijske kuće pripali novom većinskom vlasniku Marijanu Hanžekoviću, budući da kruže glasine da je portal Net.hr (Adriatic Media d.o.o.) zadržao Ninoslav Pavić te da će u okviru te redakcije obnoviti medijski biznis, piše tportal...

U medijskim krugovima spekulira se o tome da Pavić s tom medijskom kućom planira pokrenuti novi 'vikend-dnevnik' koji bi izlazio petkom, subotom i nedjeljom.

"Događaji u i oko EPH toliko su iznenađujući da još uvijek ne znam što ću i hoću li u budućnosti raditi išta u medijima. Ono što je međutim sasvim sigurno jest to da ja nisam vlasnik Net.hr-a ni bilo kojeg pisanog ili digitalnog medija u Hrvatskoj", tvrdi Ninoslav Pavić u razgovoru za tportal.

Podsjetimo, portal Net.hr tijekom predstečajne nagodbe iznenada je bio priključen EPH-u, konkretno redakciji Jutarnjeg lista. Tada se spekuliralo da je EPH kupio Net.hr od investicijske kuće Proficio. Međutim, nakon vlasničkog raspleta u EPH-u pokazalo se da je tvrtka Adriatic Media unutar koje se nalazi Net.hr i dalje u vlasništvu Proficija (koji kontrolira Gavin Susman, američki ulagač na ovim prostorima).

Inače, dolaskom nove Uprave EPH, redakcija portala Net.hr iseljena je iz zgrade EPH na drugu lokaciju u Heinzelovoj ulici.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram