Zatvori
Poslovni Puls
08/01/2015

Huaweijevi proizvodi preplavili CES

Huawei, jedan od najvećih kineskih visokotehnoloških brandova, na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES, engl.), koji je otvoren u utorak u Las Vegasu, izložio je više od sto proizvoda...

Izloženi proizvodi uključuju Huaweijov najnoviji pametni telefon, nosive uređaje, tablete, mobilne pristupne uređaje, kućne pristupne uređaje, pametne uređaje za kuću, OTT i montirana vozila.

Tvrtka je također predstavila početak razdoblja Hilinka - svoju strategiju za nuđenje potpuno integriranih rješenja mobilnog interneta za potrošače diljem svijeta - u sklopu svojih napora u dovođenju najnovije tehnologije potrošačima te stvaranju odličnih iskustava za povezivanje svim ljudima.

"U 2014. smo svjedočili našim najvećim postignućima do sada. Naša strategija s naglaskom na vrhunske proizvode srednje i visoke kvalitete je urodila plodom, s povećanjem prodaje pametnih telefona od 30 posto na godišnjoj razini na više od 11,8 milijardi dolara", rekao je Richard Yu, izvršni direktor "Huawei Consumer Business Group".

Globalni utjecaj Huaweija je nastavio rasti nakon što je postao prva tvrtka iz kopnene Kine koja je uspješno ušla na listu 100 najboljih svjetskih brandova londonskog "Interbrand's Top 100 Global Brands" 2014.

Osnovan 1987. i sa sjedištem u Shenzhenu, Huawei je 2012. zamijenio Ericsson kao najvećeg proizvođača telekomunikacijske opreme. Prošle godine su bili treći u svijetu po isporuci pametnih telefona.

Sa 16 centara za istraživanje i razvoj u zemljama koje uključuju Njemačku, Švedsku, Sjedinjene Države, Francusku, Italiju, Rusiju, Indiju i Kinu, tvrtkini proizvodi i usluge su se proširili na više od 170 zemalja i regija, služeći jednoj trećini svjetskog stanovništva.

Ovogodišnji CES, koji će se zatvoriti u petak, je okupio 3500 izlagača iz cijelog svijeta, a očekuje se kako će broj posjetitelja dosegnuti prošlogodišnjih 150 000, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram