Zatvori
Poslovni Puls
08/01/2015

Nećete vjerovati s kim se "druži" najpoznatiji internet odmetnik

Prema pisanju Daily Maila , Pamela Anderson prije nekoliko mjeseci na tajnom spoju upoznala je Juliana Assangea...

Spojila ih je zajednička prijateljica, svjetska dizajnerica Vivienne Westwood koja je kasnije Daily Mailu otkrila kako su se Pamela i Julian 'jako dobro složili'.

'Pamela Anderson se tajno sastajala sa Julianom Assangeom u ekvadorskoj ambasadi. Njihov sastanak je dogovorila dizajnerica Vivienne Westwood, zajednička prijateljica. Iznenađujuće, ali zvijezda 'Spasilačke službe' htjela je uvjeriti osnivača Wikileaksa da podrži njezinu novu zakladu koja, između ostalog, pruža podršku žrtvama seksualnog zlostavljanja', otkrio je jedan izvor.

Ipak, Pamelin izbor Juliana Assangea je pomalo neobičan ako uzmemo u obzir da se skriva u ekvadorskoj ambasadi kako se ne bi morao suočiti sa suđenjem za navodno silovanje i seksualno zlostavljanje dvije žene u Švedskoj. Assange kategorički odbija te optužbe te tvrdi kako je to monitarni politički proces protiv njega.

Izvor: DailyMail/Jutarnji.hr

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram