Zatvori
Poslovni Puls
13/01/2015

Taxi Cammeo najavio ambiciozne poslovne planove

Menadžment Cammeo grupe predstavio je svoju razvojnu viziju za 2015. godinu, kojoj je prethodila nova reorganizacija...

Cammeo grupa posluje pod motom Više od taksija, a uz nju je na hrvatskom tržištu prisutna i sestrinska tvrtka Taxi Navigator, u okviru koje posluju istoimeni softverski sustav te Cammeo franšiza.

Tijekom 2015. godine, tvrtke Cammeo grupa i Taxi Navigator će nastaviti poticati otvaranje novih radnih mjesta i samozapošljavanja kroz poslovni model Taxi Cammeo franšize, u sklopu koje su, tijekom posljednjih 90 dana, ugovore o suradnji potpisale 44 osobe koje su na taj način postale samostalni poduzetnici. Svaki od poduzetnika zapošljava barem po jednu dodatnu osobu.

U predstojećoj godini, Cammeo grupa planira potpisati 200 novih ugovora, a prvi samostalni poduzetnici bit će upravo taksisti iz Varaždina, koji su sada zaposleni u tvrtki Taxi Cammeo Varaždin.

U ovom trenutku, čak 50 potencijalnih franšizoprimaca prolazi edukacijski proces o upravljanju taksi servisom.

Započeti su i pregovori o prodaji licence Taxi Navigatora, vodećeg svjetskog softverskog rješenja za upravljanje taksi kompanijom. Interes za ovaj napredni softverski sustav već su iskazali vlasnici najvećih taksi servisa u Turskoj, Sloveniji i Srbiji.

U ožujku ove godine, sustav će implementirati i taksi servisi u Kosovu i Crnoj Gori.

Vizija grupacije je započeti pregovore s taksi kompanijama u Švicarskoj, Rusiji i Argentini tijekom prvih šest mjeseci ove godine, a u sljedećih sedam godina implementirati ovaj sustav u rad taksi kompanija na čak šest kontinenata.

„Preuzimanje tvrtke za mene je predstavljalo veliki izazov. Tijekom više od godine dana, u suradnji s timom iskusnih stručnjaka i svojih najbližih suradnika, uspio sam stabilizirati poslovanje tvrtke. Promjene u poslovanju tvrtke su još uvijek u tijeku. Veoma sam zahvalan i svojem ocu, g. Kosti Minovskom, vizionaru koji je postavio čvrste temelje Taxi Cammea“ , rekao je ovom prilikom direktor Cammeo grupe i Taxi Navigatora, Vladimir Minovski.

„Cammeo grupa i Taxi Navigator trenutno zapošljavaju 300 ljudi, a a želja nam je kontinuirano raditi na unaprijeđenju svih segmenata taksi poslovanja“, dodao je Minovski, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram