Zatvori
Poslovni Puls
20/01/2015

Stanić demantiran, monetizacija autocesta ide dalje!

Ministarstvo prometa i infrastrukture opovrgnulo je tvrdnje predstavnika inicijative 'Ne damo naše autoceste' Mijata Stanića da je propala monetizacija autocesta jer su, kako je rekao - investitori - povukli ponude. Demantirao ga je i Strabag...

Glasnogovornica Ministarstva prometa i infrastrukture Renata Ivanović potvrdila je za HRT da ni jedan ponuditelj nije odustao. Kako se doznaje iz tog ministarstva, ponude su zasad neobvezujuće i ponuđači ih mogu povući, ali to nisu učinili niti usmeno niti na drugi način.

I Strabag je potvrdio kako nije povukao svoju ponudu za koncesiju na hrvatske autoceste. 'Aplicirali smo za koncesiju prije Božića i čekamo odgovor nadležnih, potvrdila je HRT-u Paula Rys iz odjela odnosa s javnošću Strabaga.

Podsjetimo, nakon što je na svom Facebook profilu objavio da je monetizacija propala - Stanić je i u telefonskom razgovoru za HRT rekao da su ga iz više izvora ljudi zvali, prvo su me pitali da li mi je poznato da koncesionari odustaju, odnosno, da su svi koncesionari odustali. "Međutim, kad me je nazvao jedan čovjek s kojim je imao kontakte i koji radi za investicijsku kuću koja je bila zainteresirana za investiranje u autoceste te mi čestitao jer se investitori povlače, onda sam to objavio na Facebooku kao informaciju", izjavio je.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram