Zatvori
Poslovni Puls
20/01/2015

Startup srijeda: Odlična prilika za isprobati proizvode ZIP-ovih startupa

Ovaj mjesec posjetitelje Startup srijede očekuje posebna poslastica. Zagrebački inkubator poduzetništa organizira Demo day svoje šeste generacije startupova na kojem će se moći vidjeti koliko su napredovali u 3-mjesečnom ZIP startup programu, a neke od njihovih proizvoda i uživo isprobati...

Intenzivni ZIP startup program traje tri mjeseca, nakon čega startupovi imaju mogućnost primiti seed investiciju do 15.000 EUR i nastaviti koristiti ZIP resurse iduća tri mjeseca.

Na Demo dayu svi imaju priliku prezentirati svoje projekte pred investitorima i širom javnošću te će se tom prilikom objaviti i konkretni projekti u koje će se investirati u narednom periodu.

Posebna poslastica koja očekuje posjetitelje je dosad na ovim prostorima neviđeni startup "festival u malom" s pregršt interaktivnog sadržaja, korištenjem rješenja ZIP-ovih startupova pa čak i nagradnom igrom.

Podsjetimo se, trenutni članovi ZIP-a su: Colomb.io (besplatna mobilna aplikacija koja će omogućiti svakom vlasniku smartphonea da postane dopisnik i suradnik informativnih medija, odnosno crowdreporter), LegalTie (moderan software za upravljanje odvjetničkim uredima), MAPP (sustav nagrađivanja korisnika sa inovativnim pristupom ka mobilnom oglašavanju), PocketBeep (novi način interaktivne kupovine), RentaShopper (iskustvo offline kupovine, RentaShopper donosi online), SnapTap (interaktivna, beskontaktna rješenja za evente), SportRuler (online menadžer za sportske lige i klubove), Thorium A+ (platforma za energetsko certificiranje namijenjena je certifikatorima i vlasnicima nekretnina), Tourism4me (softver za iznajmljivače apartmana, da im pomogne centralizirati, upravljati i sinkronizirati dostupnost njihove ponude apartmana kroz višestruke oglasne web stranice), Tradee poslovni koncept (Internet platforma za umrežavanje ponude i potražnje između firmi), TutoTod (edukativna iPad aplikacija koja potiče kreativno razmišljanje i izražavanje djece od 1-5 godina).

Demo day će se održati na Startup srijedi, 28.1.2015. u 17h u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva u Remetinečkoj cesti 7. Ulaz je besplatan uz prethodnu prijavu putem Entrio sustava.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram