Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2015

Ninoslav Pavić zadržao 5-postotni udio u EPH-u

Novi suvlasnik Europapress Holdinga (EPH) i partner većinskom vlasniku Marijanu Hanžekoviću konzultantska je tvrtka KCV savjetovanje Hrvoje Cesara, najnovija je promjena u vlasništvu najveće medijske izdavačke tvrtke u Hrvatskoj upisana u registar trgovačkog suda...

Iz sudskog registra kao osnivač EPH brisana je tvrtka Ost Holding GmbH preko koje je Funke Mediengruppe (bivši WAZ) držala pet posto vlasništa u Europapress Holdingu i time su ispunjene najave o povlačenju tog njemačkog izdavača iz Hrvatske, javlja Index.

Ninoslav Pavić preko svoje tvrtke Com.Com i dalje drži pet posto, a zagrebački odvjetnik Marijan Hanžeković 90 posto vlasništva u EPH nakon što je preuzeo potraživanja Hypo banke u predstečajnoj nagodbi te medijske kompanije.

Novi suvlasnik EPH, tvrtka KVC savjetovanje registrana je kao društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i usluge sa sjedištem u Zagrebu kojem je jedini osnivač Hrvoje Cesar, konzultant koji je i vodio operativne poslove u predstečajnoj nagodbi EPH.

Taj je posao odradila tvrtka Intel konzultanta Marijana Kostrenčića, ujedno i bivšeg osnivača tvrtke KVC savjetovanje koji je u tijeku predstečajne nagodbe EPH u medijima isticao da "nije u nikakvim vlasničkim odnosima s EPH-om niti će to biti".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram