Zatvori
Poslovni Puls
30/01/2015

Kinezi osvajaju Francusku?

Francuski premijer Manuel Valls je na poziv kineskog premijera Li Keqianga došao u Kinu na službeni posjet od 29. do 31. siječnja. Uoči dana dolaska, na internetu je poslao video snimku pozdrava kineskim prijateljima, u kojoj je rekao kako kineske tvrtke imaju veliku priliku za ulaganja u Francuskoj te da Francuska sigurna zemlja...

Valls je izjavio kako će kineskim prijateljima predstaviti Francusku i njezine atrakcije. Francuska se nalazi u središtu Europe, a kineske tvrtke tamo imaju velike mogućnosti.

Izjavio je kako je Francuska u svakom poeledu sigurna zemlja za turizam, kulturne aktivnosti ili kupovinu te da će kineske turiste dočekati na najbolji mogući način.

Također je rekao kako će ovaj posjet Kini biti prilika za učvršćivanje, jačanje i razvoj kinesko-francuskog postojećeg posebnog odnosa te da će se odnosi dviju zemalja podići na višu razinu.

Ovo je Vallsov prvi posjet Kini otkako je imenovan francuskim premijerom, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram