Zatvori
Poslovni Puls
03/02/2015

Bivša premijerka Jadranka Kosor gostuje na Londonskoj školi za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine i putem koje je međunarodnu diplomu LSPR-a primilo već oko 550 polaznika, organizira prvo od serije Master Class predavanja besplatnih za članove LSPR Alumni kluba...

LSPR Master Class predavanja približavaju specifična komunikacijska znanja i iskustva nužna za postizanje vrhunskih gospodarskih, političkih, znanstvenih, umjetničkih i inih rezultata. Gost svakog LSPR Master Classa bit će vrhunski stručnjak u svom području, osoba koja je svojim djelovanjem ostavila zamjetan trag u našem društvu.

Gošća prvog LSPR Master Classa je Jadranka Kosor, prva hrvatska premijerka (2009. – 2011.) i saborska zastupnica. Tema predavanja je - “Komunikacija u visokoj politici”.

Gospođa Kosor osvrnut će se na neke od najzanimljivijih i komunikacijski najizazovnijih događaja koji su obilježili njezinu bogatu političku karijeru. Uz stručno moderiranje predavača Zorana Pucarića posjetitelji će saznati što se doista zbilo u nekim prijelomnim trenucima recentne hrvatske povijesti te zašto su neki od tih događaja u medijima ipak prikazana u negativnom svjetlu.

Gđa. Kosor će se osvrnuti na događaje kojima je svjedočila ili bila sudionikom, poput presude generalima Gotovini i Markaču, podizanja optužnice protiv HDZ-a, postizanja sporazuma sa Slovenijom i okončanja europskog pristupnog procesa te susreta s najznačajnijim svjetskim državnicima poput Baracka Obame, Angele Merkel ili Vladimira Putina.

LSPR Master Class predavanja su namijenjena isključivo članovima LSPR Alumni kluba i besplatna su. Član LSPR Alumni kluba je osoba koja je uspješno završila LSPR Diploma program – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram