Zatvori
Poslovni Puls
12/02/2015

"Croatia, full of life" je novi slogan hrvatskog turizma

Novi slogan hrvatskog turizma je "Croatia, full of life" (Hrvatska, puna života), danas je objavljeno...

Novi slogan hrvatskog turizma osmislio je konzorcijj marketinških agencija BBDO iz Hrvatske, AMV BBDO iz Velike Britanije i DEC BBDO iz Španjolske, a odabran je zbog jednostavnosti, fleksibilnosti, originalnosti i jer sažima sve što Hrvatska nudi.

"Imamo originalnost u novom sloganu, jer ključnu riječ life/život, u svojim sloganima ne koristi ni jedna turistička zemlja, a upravo je život u Hrvatskoj i načini na koje se on odvija, prepoznat na stranim tržištima kao lijep za življenje", kazao je Lorencin. Napomenuo je da se sloganom pozivaju i domaći i strani turisti da svoje najvrednije dane u godini - odmor, rekreaciju, zabavu, uživanje u kulturi i drugo, provedu u Hrvatskoj.

Nakon odabira slogana slijedi izrada novog logotipa, vizuala i drugih promotivnih i marketinških materijala koji će ga pratiti, kao i razrada nove koncepcije oglašivačke i ukupne marketinške kampanje hrvatskog turizma (cjeloviti integrirani marketinški komunikacijski sustav) za idućih pet do deset godina što proizlazi i usklađuje se s postavkama lani usvojenog Strateškog marketinškog plana hrvatskog turizma (SMHT) za razdoblje do 2020.

Za pronalazak "Big Idea" i izradu koncepta HTZ je izdvojio 2,5 milijuna kuna.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram